Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen

 1. Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.
 2. For at bestille varer i Ringsted Festudlejnings webshop accepterer du, at Ringsted Festudlejning registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.
 3. Ringsted Festudlejning respekterer fuldt ud alle ønsker om beskyttelse af personoplysninger, som du giver på www.ringsted-festudlejning.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig fortrolig og forsvarlig behandling af personoplysninger. Ringsted Festudlejning passer godt på dine personoplysninger, og vi registrerer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor – herunder den nye Persondataforordning (også kaldet Databeskyttelsesforordningen eller GDPR), som trådte i kraft 25. maj 2018.
 4. ringsted-festudlejning.dk kan benyttes uden at oplyse, hvem du er eller give andre personoplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne indgå aftale med dig og levere varer. Ringsted Festudlejning registrerer og behandler derfor personoplysning om dig, som du selv afgiver når du bestiller varer i vores webshop eller sender forespørgsel på leje. Disse er navn, adresse, telefon, mailadresse samt detaljer om din bestillings/forespørgsels indhold.
 5. Ringsted Festudlejning sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til uvedkommende tredjepart.
 6. Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere de lejede varer til dig, eller du selv kan afhente de lejede varer.
 7. Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke. Dette giver du os ved afkrydsning i feltet ”Jeg har læst og accepterer Ringsted Festudlejnings Persondatapolitik” som findes nederst på “Kasse” siden ” i vores webshop. Ved fremsendelse af en mail til os på f.eks. en forespørgsel om tilbud, giver du samtidig automatisk samtykke til at vi må benytte de oplysninger, som din mail indeholder.
 8. Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, eller at få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger . Du kan se og rette dine kontooplysninger på webshoppen side ”Min konto”.
 9. Du kan til enhver tid bede om at få slettet alle personoplysninger som Ringsted Festudlejning har om dig samt trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Ringsted Festudlejning tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf. Sletning af personoplysninger kan dog kun ske efter at alle igangværende ordrer er afsluttet og betalt.
 10. Den dataansvarlige er Ringsted Festudlejning, Sorøvej 182, 4173 Fjenneslev cvr. 11 33 95 06.
 11. Klage over Ringsted Festudlejnings behandling af personoplysninger kan rettes til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K. Mail dt@datatilsynet.dk.