Duge og serviet­ter

Der er mulighed for at leje duge og servietter i stof og der er mulighed for at købe tekstilduge og kraftige et-lagsservietter.

Stofduge og stofservietter

Vi bestiller duge og servietter på et vaskeri, der ikke ønsker private kunder, hvorfor vi blot er formidler af de bestilte duge og servietter. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. pletter eller andet på de lejede duge. Dugene bliver håndteret af maskiner, hvorfor sammenlægningsfolder og kanter ikke er nøjagtige, når dugene lægges i forlængelse af hinanden. Folder og kanter er ikkehelt lige.

Vi har ikke lager af duge, men får leveret det antal duge fra vaskeriet som er bestilt af dig som kunde.

Når der bestilles kulørte duge og servietter skal lejer være indstillet på, at der vil være nuanceforskelle på farven, da det vil være forskelligt, hvor mange gange duge og servietter er vasket. Normalt er forskellen så lille, at det ikke ses når bordet er dækket færdigt.

Servietter er IKKE stivede.

For alle stofduge gælder, at de kan være krympet 10%.

Tekstildugene – vores anbefaling

Kraftige duge, der falder som en stofdug, men er engangsduge. Spildes der på dugen tørres det let væk med en klud og kort tid efter er dugen tørret op igen og pletten vil være næsten usynlig.

De kraftige et-lagsservietter giver rigtig mulighed for at sætte servietterne i spændende opstillinger. Vi har de meget store servietter på 48 x 48 cm og den almindelige størrelse servietter på 40 x 40 cm.

Servietter og tekstilduge forhandles i det begrænset farveudvalg, men spørg til mulighederne.

Inspiration til servietfoldning fås på dette link fra Duni.

Se hele sortimentet i shoppen under menupunktet Shop -> Duge og servietter