Borde og stole

Borde

Vi tilbyder firkantede borde i størrelsen 1,80 x 0.80 meter, hvortil kan benyttes tillægsplader på 1,10 x 0,80 meter og 0,55 x 0,80 meter. Herudover tilbydes firkantede borde på 1,20 x 0,90 meter og 2,40 x 0,90 meter samt runde borde med en diameter på 1,50 eller 1,60 meter og ovale borde på 2,10 x 1,10 meter. De firkantede borde kan naturligvis kombineres på mange måder se eksempler længere nede på siden.

Som et helt specielt hovedbord, kan vi tilbyde et hjertebord, der måler ca. 2,40 x 2,40 meter og har plads til max. 10 personer.

Se alle vore borde under menupunktet Shop -> Borde

Stole

Der er mulighed for at leje 2 forskellige typer stole – klapstole og stabelstole.

Klapstole

Stålklapstol med mørkt gråt sæde og lyst gråt stel. Stolen må bruges indendørs og udendørs. Til stolen kan lejes løse hynder.

Stålklapstol med polster i gråsort og sort stel. Stolen må bruges indendørs og udendørs KUN på fast underlag (flise/træterasse).

Klapstole i træ anvendes ikke så meget mere. Stolen må bruges indendørs og udendørs.

Stolene er 47 cm i breden.  Begge klapstole til udendørsbrug kan synke ned i blødt underlag, men stålklapstolen har en tværpind bagpå, så den synker mindst ned.

Stabelstole

Indenfor stabelstole er der 2 typer. Den meget populære caféstol i hvid plast med rundt polstret sæde, en let stabelstol der klæder et hvert bord og stål stabelstolen med gråpolstret ryg og sæde. Stolene er 47 cm i breden og må udelukkende benyttes indendørs. Stabelstolene må kun benyttes indenfor på fast gulv som trægulv eller gulvtæppe.

Stabelstolene skal transporteres fastspændt og stående, i lukket bil. Dette krav er for at stolene også kan være pæne, når de står ved festens bord.

Se alle vore stole under menupunktet Shop -> Stole